Το αρχαιότερο Ελληνικό λογοτεχνικό σωματείο – Έτος ιδρύσεως 1930
  
Επόμενη εκδήλωση

Monthly Archives: August 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εντός του φθινοπώρου θα αναρτηθεί η προκήρυξη του  παιδικού και εφηβικού λογοτεχνικού διαγωνισμού της Ένωσης  και θα αποστελεί στα σχολεία.

Για τις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού το θέμα  είναι ελεύθερο. Για το Γυμνάσιο και το Λύκειο το θέμα είναι: “Διακόσια  χρόνια από την Επανάσταση του 1821”

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής έργων: 31-03-2021

Από το Δ. Σ. της Ένωσης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020

Η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών προκηρύσσει, για το έτος 2020, τους πιο κάτω Πανελλήνιους και Παγκύπριους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς:

α) ΠΟΙΗΣΗΣ: Μέχρι είκοσι (20) στίχους έμμετρους ή ελεύθερους,

β) ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ: Μέχρι τέσσερις (4) σελίδες, μεγέθους Α4,

γ) ΧΡΟΝΙΚΟΥ-ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: Μέχρι τέσσερις (4) σελίδες, μεγέθους Α4, Όλα τα θέματα του διαγωνισμού είναι αφιερωμένα στην «Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών 90 χρόνια Δημιουργίας (1930-2020)» και μέγεθος γραμματοσειράς ARIAL 12.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Τα έργα να είναι ανέκδοτα και αδημοσίευτα για όλες τις κατηγορίες.

2. Να υποβληθούν σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα με ψευδώνυμο, το οποίο θα αναγράφεται στο επάνω δεξιό μέρος του κειμένου. Τα πραγματικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) του διαγωνιζομένου να κλεισθούν σε μικρό φάκελο και στο εξωτερικό του μέρος να αναγραφεί το ψευδώνυμο συστημένα στη διεύθυνση:

Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών

Τ.Θ.8231 Τ.Κ. 102 10 Αθήνα

Στο επάνω αριστερό μέρος του φακέλλου αποστολής να αναγραφεί το ψευδώνυμο.

3. Ημερομηνία υποβολής είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020. Θα λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου.

4. Τα υποβαλλόμενα κείμενα δεν επιστρέφονται.

5. Ο χρόνος και ο χώρος της απονομής των βραβείων και επαίνων θα ανακοινωθεί έγκαιρα τηλεφωνικώς στους ενδιαφερόμενους και θ’ αναρτηθεί από την 1η Δεκεμβρίου 2020 στην ιστοσελίδα της Ένωσης: www.logotexnes.gr Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί εκδήλωση, «συμμορφούμενοι στις συστάσεις του Υπ. Υγείας περί αναβολής εκδηλώσεων στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του Κορονοϊού», τα βραβεία θα σταλούν στη Διεύθυνσή σας.

6. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης δεν μπορούν να συμμετάσχουν, καθώς και οι τιμηθέντες με πρώτο βραβείο σε προηγούμενους διαγωνισμούς της Ένωσης.

7. Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς προϋποθέτει και την αποδοχή των όρων. 8. Η κρίση της Κριτικής Επιτροπής είναι αμετάκλητη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: στο τηλέφωνο 210-3819571, καθημερινώς

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αρχεία