Το αρχαιότερο Ελληνικό λογοτεχνικό σωματείο – Έτος ιδρύσεως 1930
  
Επόμενη εκδήλωση

Απονομή Χρυσού Μεταλλίου Πνευματικής Αξίας Α΄ Τάξεως στον Μίμη Πλέσσα

Χρυσό Μετάλλιο Πνευματικής Αξίας Α΄ Τάξεως μετά Διπλώματος θα απονείμει η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών  στον καταξιωμένο Μουσικοσυνθέτη – Μαέστρο Μίμη Πλέσσα για την τεράστια προσφορά του στην ελληνική Μουσική, στο ελληνικό Τραγούδι, στην Επιθεώρηση, στο Θέατρο, στον ελληνικό Κινηματογράφο, στον  ελληνικό Πολιτισμό  γενικότερα αλλά  και στο Διεθνές Πεντάγραμμο.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί  κατά την έναρξη της Τελετής Βράβευσης των  Παιδιών   και των  Εφήβων που διακρίθηκαν στον 2ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό Μελοποίησης Ποίησης, Ενορχήστρωσης και Μουσικής για Ταινία (Soundtrack),   σχολικού έτους 2016-2017 της Ένωσης,  που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Θεάτρου του Πολυχώρου «Άννα και Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος, όπισθεν του Ι. Ν. Αγίου Σώστη – Συγγρού) την Παρασκευή  17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30.

Το  Μετάλλιο θα απονείμει ο Πρόεδρος της Ένωσης Λευτέρης  Β. Τζόκας  και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του  Μουσικού Διαγωνισμού Μαέστρος και Συνθέτης Νίκος Χριστοδουλής.

 

.

Αρχεία