Το αρχαιότερο Ελληνικό λογοτεχνικό σωματείο – Έτος ιδρύσεως 1930
  
Επόμενη εκδήλωση

Ενηλίκων

Αποτελέσματα Λογοτεχνικού Διαγωνισμού έτους 2022

ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Της Κριτικής Επιτροπής Πανελλήνιου και Παγκύπριου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ποίησης, Διηγήματος,
Χρονικού – Μαρτυρίας με θέμα:

«100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022)», της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών έτους 2022

Η Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Λευτέρη Β. Τζόκα, την Αντιπρόεδρο της Ένωσης κα Αγαπούλα Ευθυμιοπούλου και τον εκπαιδευτικό-συγγραφέα κ. Παύλο Χρήστου, ταμία της Ένωσης, συγχαίρει όλους όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό αυτό. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής μελέτησαν και αξιολόγησαν αντικειμενικά και ο καθένας χωριστά τα υποβληθέντα προς κρίση έργα Ποίησης, Διηγήματος και Χρονικού-Μαρτυρίας. Με πρόσκληση του Προέδρου της Ένωσης κ. Λευτέρη Β. Τζόκα συνήλθαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12η στη Στέγη της Ένωσης (Ζωοδόχου Πηγής 2-4, 2ος όροφος), για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα «Μιχαήλα Αβέρωφ» της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8, 7ος όροφος.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1) Μεγάλο Βραβείο

Με τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο

Απονέμεται ομόφωνα στον κ. Αθανάσιο Ε. Παπά, Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, για το σύνολο του έργου του και «Το Μαράσλειον Διδασκαλείον και η Μαράσλειος Παιδαγωγική Ακαδημία» (1905-2011), με τις άμεσες συνεργάτιδές του τις κόρες του, Δρ. Μόνικα Α. Παπά, Ε.ΔΙ.Π., ΑΣΚΤ Αθηνών και την Δρ. ΕΚΠΑ, Βασιλική-Γκλόρια Παπά (Αθήνα 2021, σελ. 896).

2) Μεγάλο Βραβείο

Με τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο

Απονέμεται παμψηφεί στον κ. Χρήστο Γ. Χρήστου, εκπαιδευτικό, για το σύνολο του έργου του και το πολυσέλιδο (670 σελ.) «Ανάλεκτα» -Εκπαιδευτικά-Συνδικαλιστικά-Κοινωνικά-Βιογραφικά» (Αθήνα 2022).

3) Μεγάλο Βραβείο

Με τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο

Απονέμεται ομόφωνα στον κ. Σπύρο Μαντά, Καθηγητή, για το εξάτομο έργο του «ΓΕΦΥΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ και των όμορων περιοχών», που είναι εργασία και τεκμηρίωση εξήντα χρόνων.

4) Μεγάλο Βραβείο

Με τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο

Απονέμεται στον κ. Παύλο Αθ. Παλούκα, Επ. Σχολικό Σύμβουλο Δ.Ε.-Συγγραφέα, για το συνολικό έργο του από το 1960 μέχρι σήμερα (ηθικοκοινωνικά, θεολογικά, πολιτιστικά, λαογραφικά, παιδαγωγικά κ.ά.).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

Απονέμεται στον κ. Γιώργο Χρήστου, Πρωτοδίκη-Ανακριτή, για το έργο του ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ-Το τέλος του Θεού, που είναι μια καταγραφή από δέκα τρία φιλοσοφικά κείμενα.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον Παύλο Γεωργ. Χρήστου για το «Ασσιώτικο Νασσ(ι)αρίτικο-Λαογραφικό Συναξάρι» (σελ. 240).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Βασίλη Νικ. Πετρόπουλο για το έργο του «Σενίκο» (Αθήνα 2022).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟΥ-ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Απονέμεται στην κα Αρετή (Ρίτα) Νάστου-Μυστακοπούλου για το έργο της «Μνήμη Μικράς Ασίας-και διηγώντας τα να κλαις…», που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό έτους 2022, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟΥ-ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Απονέμεται στον κ. Σταύρο Χαρ. Σταύρου για το έργο του «Ιστορία του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου 1955-1959, με πρωτογενείς συνεντεύξεις αγωνιστών».

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Απονέμεται στον κ. Σταμάτη Βασιλάκο, ιστορικό-νομικό για τα έργα του: «Η Δίκη των Φασμάτων-Η Μικρασιατική Καταστροφή» (θεατρικό), «Ουτοπική Κοσμογονία-(Τα δύο Σύμπαντα)» και «Το Σύμπαν και ο Ολικός Άνθρωπος-Η πορεία αυτού προς τελείωση», (Αθήνα 2022).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Απονέμεται στον κ. Αριστογείτονα Γ. Χαραλαμπάκη για τα έργα του: «Η καρδιά σε ποιητικούς ρυθμούς», «Η καρδιά και τα μυστικά της» και το ποιητικό «Χειραψία με την αθανασία», σε εικονογράφηση του ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου.

 

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Απονέμεται στην κα Ευδοκία Θεοδώρου (Λόλη) Βλάχου για την μελέτη της 614 σελίδων με τίτλο: «Λαϊκοί Ποιητές και Δημιουργοί του Βάλτου» (1890-2020), Ποιητική Ανθολογία, με επιμέλεια και γνώση για τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Λαογραφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον Στέφανο Αβραμόπουλο για το έργο του «Φημισμένοι Ήρωες του 1821 και Λησμονημένοι», που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2022, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στην κα Μαρία Δ. Χάλκου, Δρ. Πολυτεχνείου, για το έργο της «Από το Βυζάντιο μέχρι την προετοιμασία της Επανάστασης του 1821», που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2022, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον αντιστράτηγο ε.α. Πάτσαλο Κωνσταντίνο για τις «Αναμνήσεις-Πορεία στο χρόνο», που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2022, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Απονέμεται στον Μιχάλη Παγούνη για τα έργα του: «Το Έπος της Μνήμης» και τη «Ζέρμα» (έκδοση Χάρη Πάτση 2022).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον Γιάννη Τσούτσια για το ποιητικό έργο του «Στα προάστια των τίτλων» (έκδοση οδός Πανός 2022).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ

Απονέμεται στον Γιάννη Τσώλη για το μυθιστόρημα «ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ» (έκδοση ΑΓΓΕΛΑΚΗ 2022).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ

Απονέμεται στην κα Ρούλα Πατίλη-Ζαρανίκα για το μυθιστόρημά της «ΔΥΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ» (έκδοση Χάρη Πάτση, 2022).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον Σπύρο Π. Ραδίτσα για την ποιητική συλλογή «Μικροί Διάλογοι» (έκδοση Χάρη Πάτση).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Γιώργο. Σπ. Μουσελίμη για το έργο του «ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΑΜΨΗ» (ποιητικά φτερουγίσματα γνώσης και στοχασμού) που εκδόθηκαν στα Γιάννενα το 2022 και διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2022 της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Παναγιώτη Ν. Μπάρκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αργυροκάστου για το έργο του: «Αργυρόκαστρο-Η Δύση της Ανατολής» (έκδοση ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ 2021).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Φώτο Ν. Κυριαζάτη-Λαζατινό, για το έργο του «Όταν βούιζε η Μπίστρισσα», που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό έτους 2022 της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Απονέμεται στον κ. Σταύρο Θ. Παπουτσή για τα έργα του: «Να κλαις και να γελάς» (Διήγημα), έκδοση ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ 2020, «Επικίνδυνες σημειώσεις», έκδοση Ελληνική Παιδεία 2021, «Όταν ήχησεν η Σάλπιγξ-Ήπειρος 1821» έκδοση Πελασγός και «Και το όνομα αυτού» (Μυθιστόρημα) έκδοση ΝΙΚΑΣ 2022 και «Κυπριακός Ιριδισμός».

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Κωνσταντίνο Π. Θεοδωράκη για το βιογραφικό έργο του «Ο Στρατηγός Δημήτριος Π. Θεοδωράκης-Απελευθερωτής και Φρούραρχος της Κορυτσάς» (22-11-1940).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Κωνσταντίνο Χρ. Κωστούλα και την κα Όλγα Κων. Κωστούλα για το έργο τους: «Ο Πουκεβίλ στο Πωγώνι» (έκδοση Ελίκρανον, Αθήνα 2021).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Θεόδωρο Ε. Παντούλα για την επιμέλεια του έργου του «Κάποτε σ’ έκλαιε λαός-ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ, σε πρόλογο: Ν.Δ. Τριανταφυλλόπουλος, που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2022, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

 Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον Δρ. Ευστάθιο Δημ. Αρβανίτη για το έργο του: «Η κοινωνική και Ιστορική φύση της Μουσικής Συνείδησης και της Μουσικής Οντότητας» (έκδοση ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ 2021).

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απονέμεται στον κ. Ιωάννη Δ. Μπογάτσο για το «ΑΤΤΙΚΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ, του Ειρηναίου Κ. Ασωπίου» (έκδοση ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ, Αθήνα 2021).

ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

 • Απονέμεται στον Κώστα Ζαφειράτη για το έργο του René Pinon «ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ» (έκδοση ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ 2021).
 • Απονέμεται στην κα Αντιγόνη Πόμμερ για το έργο της: «Πόσες θερμίδες, έχει το αίμα» (μυθιστόρημα) έκδοση «24 γράμματα» 2022.
 • Απονέμεται στον κ. Ελευθέριο Αναστ. Τσιρώνη για το έργο του «Τρίτη Ανάσταση».
 • Απονέμεται στον κ. Περικλή Ντάλτα για το έργο του «Μεταφράζοντας μυθιστορηματικές φωνές».
 • Απονέμεται στην κα Σοφία Σκλείδα για το έργο της «Μια δεύτερη ζωή».
 • Απονέμεται στον Γιάννη Τζαμπούρα για το έργο του «Αέναοι Οικτιρμοί» (ποίηση).
 • Απονέμεται στην Κωνσταντίνα Βασιλείου για το έργο της «Νεανικές Ματιές».
 • Απονέμεται στην Τζωρτζίνα Τζήλιου για το έργο της «Η σκιά του τίγρη».
 • Απονέμεται στην κα Καίτη Φλώκου-Κώτσα για το έργο της «Τα ρόδα της Ανδαλουσίας» (εκδόσεις Μιχ. Σιδέρη 2022).
 • Απονέμεται στον Χρήστο Ν. Καραγκούνη για το έργο του: «Η ζωή μου όλη ένα τσιγάρο δρόμος» ποίηση, Αθήνα 2021.
 • Απονέμεται στην κα Αρτεμισία Παναγιώτου Μερκουριάδου για το έργο της: «Βιώματά μι Βιώματά μου» (Αθήνα 2021).
 • Απονέμεται στη Χαρούλα Παρώνη για τα έργα της «Διαμάντια και κοχύλια» (2021) και «Η αθωότητα στα δίχτυα του τρόμου» (2022).
 • Απονέμεται στον κ. Γιάννη Γαβαλά για τα έργα του: «Στιχουργικά Ηθογραφήματα» (Ύδρα 1820-2020) και «Θαλασσομάχος» (εκδόσεις Χάρη Πάτση 2022).
 • Απονέμεται στην κα Βαλεντίνα Ε. Μπατσάλ για το ποιητικό-στιχουργικό έργο της με CD «Από τα Καρπάθια στον Όλυμπο» (Αθήνα 2022).
 • Απονέμεται στο Νίκο Θεοδοσίου για το έργο του: «Προσωπικά κι αλλότρια» (εκδόσεις ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ, Αθήνα 2022).
 • Απονέμεται στον κ. Θεοφάνη Μπογιάννο ο Ρόδιος για το έργο του: «Μαθαίνω τη Ροδινή Ρόδο μας» (Ρόδος 2022).
 • Απονέμεται στον κ. Δημήτρη Χ. Τσελίκα για τα έργα του: «Αλός ωδή» (ρίμες εν πλω), «Γαλάζιοι δρόμοι» (κύματα με μέτρο) και «Ώρα καλή».
 • Απονέμεται στον κ. Δημήτρη Τσάγκα για το έργο του «Δραπέτης Ονείρων» (ποίηση, έκδοση ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ 2021).
 • Απονέμεται στον κ. Νίκο Χρ. Παπακωνσταντόπουλο για το έργο του «Η Ανάσταση στον καιρό της πανδημίας» (Διηγήματα-Ποιήματα) έκδοση Άπειρος Χώρα, 2022.
 • Απονέμεται στην κα Χρυσούλα Μπιράκου-Σφακιανάκη για το έργο της «Ταραγμένοι χρόνοι στις γειτονιές του Άη-Νικόλα» (1940-1949), Μυθιστόρημα.
 • Απονέμεται στον κ. Παναγιώτη Κοτρόγιαννο για το έργο του «Ήθη, έθιμα και παιχνίδια στα σοκάκια του Διστόμου» (Δίστομο 2021).
 • Απονέμεται στον κ. Γεώργιο Ν. Μακρίδη για το έργο του: Νικολό Μακιαβέλι «Ο ΗΓΕΜΩΝ και η φιλοσοφική άποψη του Λεο Στράους» (ΑΜΜΩΝ εκδοτική).
 • Απονέμεται στον κ. Δημήτρη Ι. Παπαδή για το έργο «Αριστοτέλους ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ-Περί Ηδονής και Ευδαιμονίας».
 • Απονέμεται στον κ. Βασίλη Νούσια για το έργο του Α.Ν.ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ: «Αι Ελληνίδες εταίραι εν τω Ινδικώ Δράματι» (έκδοση ΕΛΙΚΡΑΝΟΝ 2021).
 • Απονέμεται στον κ. Γεράσιμο Ψυχαριώτη για το έργο του ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ «Περί παίδων αγωγής» (ΑΜΜΩΝ εκδοτική).
 • Απονέμεται στην κα Φυλλίτσα Αθηναΐς Αναπνιώτου για το ποιητικό έργο της «Το φεγγάρι Γράφει τ’ όνομά σου», Έκδοση ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ, Αθήνα 2022.
 • Απονέμεται στην κα Άννα Μαυροειδή για τα δύο ποιητικά έργα της: «Από ψυχής» και «Το πίσω δωμάτιο».

ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

 1. Στην Jandark Petros (Νορβηγία), με το ψευδώνυμο «Η βασίλισσα» για το ποίημα «Η αιχμάλωτη».
 2. Στην Ελένη Καμπά με το ψευδώνυμο «Σμύρνα», για το ποίημα «Η Σμύρνη ποτέ δε θα ’ναι Ιζμίρ».
 3. Στον Μιλτιάδη Ντόβα με το ψευδώνυμο «Ιουλιανός», για το ποίημα «Κάστρα».
 4. Στον Θεοφάνη Μπογιάννο ο Ρόδιος με το ψευδώνυμο «ΤΙΜΟΚΡΕΩΝ» για το ποίημα «Σμύρνη, Άστρι Ανατολής, Καστρί Ελληνοσύνης».
 5. Στον Ιωάννη Κοσμίδη με το ψευδώνυμο «Πόντιος» για το ποίημα «Ο τοίχος της Αγιάς Σοφιάς» και το διήγημα «Στον πέρα Μαχαλά».
 6. Στον Νικόλαο Παπακωνσταντόπουλο με το ψευδώνυμο «Αξεθώριαστες μνήμες» για το ποίημα «Σμύρνη».
 7. Στην Φυλλίτσα Αθηναΐς Αναπνιώτου με το ψευδώνυμο «Ηλιαχτίδα» για το Χρονικό-Μαρτυρία «Στα επώδυνα αχνάρια του χρόνου» και με το ψευδώνυμο «Ελληνίς» για το ποίημα «Αποφράς ημέρα».
 8. Στον Τηλέμαχο Σιέμο με το ψευδώνυμο «Καιρός» για το ποίημα «Αιωνία ΙΩΝΙΑ».
 9. Στην Αλεξάνδρα Καρυπίδου με το ψευδώνυμο «Τυρταίος» για το ποίημα «Πόντος και Ιωνία μας, Σμύρνη μας και Αιγαίο!».
 10. Στην Παναγιώτα Τετίμη με το ψευδώνυμο «Στεφανία» για το ποίημα «Μάνα Μικρασιάτισσα».
 11. Στην Παρασκευή Τσουπαροπούλου με το ψευδώνυμο «Ελληνίδα» για το ποίημα «Μικρά Ασία» και το Χρονικό-Μαρτυρία για τη «Μνήμη Μικρασίας».
 12. Στον Σωτήρη Λ. Δημητρίου με το ψευδώνυμο «Αντίοχος» για το Χρονικό-Μαρτυρία «Μ. Ασία. Η φυγή».

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ακράδαντα ότι η Κριτική Επιτροπή της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών που είχε αναλάβει να κρίνει τα κείμενα σε όλες τις κατηγορίες, Ποίησης – Διηγήματος και Χρονικού – Μαρτυρίας, έφερε σε αίσιο πέρας την αποστολή της, ευσυνείδητα και με δικαιοκρισία. Δεν διεκδικεί το έπαθλο του αλάθητου. Εκφράζει από καρδιάς τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την ευγενή άμιλλα κι έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης, Διηγήματος και Χρονικού – Μαρτυρίας για το 2022.

Αθήνα, 25-11-2022

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Β.ΤΖΟΚΑΣ

 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Α. ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ

 

                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Β.ΤΖΟΚΑΣ

 

 

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΦΟΡΛΙΔΑΣ

 

 

 

Αρχεία